Lots of Memories :( #2
Sunday, 18 August 2013 • 10:30 pm • 0 comments

Assalamualaikum ..

Ok murid2 .. sume dah baca Lots of Memories :( #1 kn ??
So , msti dah tau post kali ni pasal ape ..
Kalau blom baca lg , sila-sila lah yer ..

Okeyh sayang2 ku sekalian .. silent please ! I nk sambung bedtime story ni .. nk dgr tak ??
Kalau tak nak , pandai2 lah tekan button X yg warna merah tu .. hahaha !

Dah2 ! Jgn merepek nisa ! *suara mak dari belakang*
Ok mak !!

Orite .. kalau korg nk tau .. bler tido kt KMPP ni kn .. mmg susah nk bangun .. mcm ada bidadari yg dodoi kte tido gituuu .. mmg tak sedar dgn apa yg jadi dah !
So , korg rase kol bpe ktorg bgn ??
Opsss2 ! lupa lak .. before korg pikir mcm2 .. ktorg laki pompuan tdo asing2 erk .. berdepan je pon hotel nyerrr .. sng la kalau pape jd kt ktorg 2 ni kn .. hikhik :)

Ala .. kol 8 lebih bangun dah .. awal ke lewat tu ? Awal la kot kn .. hehe ..
So , dah alang2 kt KMPP .. takkan x round skjp kn ?
Lgpon kwn ktorg,Bob nk gi skali .. so, kne tggu dier dari Kedah la pulak ..
Time kt Astaka ni yg x leyh belah .. cmane cikgu kimia ni bole igt pasal ex aku ??
Naseb baik dier tak tau ktorg ni kwn je .. opsss ! 
Tu pon kau nk story ke Nisa oi ?!! *suara ayah dari belakang*
Ok , kaklong tak cter ..

Lpas comel2 kan diri ..hikhik ..  ktorg tros tggu kwn lg sorg kt luar pagar KMPP tu .. 
Tp bukan sekejap !! Sempat weyh kalau nk round KMPP tu lg ! Dlm kol 10 lebih kot br bertolak gi umah Syaza .. 
Tapi .. disebabkan sume ngengada nk naik feri .. kne la bazir masa lg kn ??
Takpe la .. seronok dpt sembang2 ngan sume walaupon sorg je sedap tido dlm keta ..
Disebabkan kau tido .. takde org nk backup aku tau tak ..
Sume dok kne kn aku .. haish ! Rse mcm nk je tinggalkan korg kt atas feri tu ! Dua2 keta aku nk amik !!

Sabar kaklong..*adik urut dari belakang*
Thanks yer adikku ..

Hmm .. pukol bpe tah smpai umah Syaza tu pon aku tak igt .. naseb baik x sesat ..
Aku ni, walaupon dah biasa gi umah dier .. tapiiii .. bkn nya igt jalan !
Smpai je umah Syaza , diorg ni sume suroh aku msok dulu sbb aku kenal family dier .. katanyerrrrr !
Tapi nasib baik mak dier igt aku lg .. ilang la rase malu tu ..

Nk tau tak ?? Seronok gler tgk kawan kte dah kawen .. keluar la jgk air mata tu sikit kn ..
Tp seronok nye time makan .. aku rasa mcm princess dah .. haha :D
Hanya mereka yg berada di meja bersama aku je tau ..
Terasa mcm aku ni btol2 adik bongsu dah !
Lpas lepak2 skjp .. ari pon dah pukol 4 .. so , ktorg kne la gerak ..
Tp sblom smpai KL .. Ktorg singgah kenduri kawen gk .. tp yg dah xde org .. haha :D
Time kt sini .. mcm2 aku terfikir .. tema kawin aku nnti la , nk design cemane la , mcm2 !
Haishh ! Mimpi ape kau ni Nisa !!! *suara kwn dari belakang*
Lpas tu pulak , ktorg gi mkn ! Thanks akak .. hehe ..

Dah abes mkn sume .. sambung perjalanan blik ..
Dlm kol 10.30 cmtu smpai KL dah .. naseb baik x sesat crik umah sndiri .. hehe ..
Disebabkan smpai umah mlm .. aku ajak la diorg 2 singgah umah jap ..

Lpas je diorg balik , kne ceramah free ngan ayah .. best weyh !! tp nasib baik ok .. cuma biasa la .. penat dengar .. hehe ..

Walaupon mcm2 dugaan .. tp yes ! have fun sgt ! Harap2 lpas ni dpt jejak kaki kt sana lg .. Maybe dgn lesen and kereta sendiri .. aminnnnnnnn ...

Last but not least .. buat adik2 yg nk apply matrik tu .. pilih la Kolej Matrikulasi Pulau Pinang .. hehe :)

Bye uolllsss !!

OLDNEW
The Cute Princess ♥
Thanks for coming !


Welcome uolls!


♥ Assalamualaikum !
♥ Don't use a harsh word okay ..
♥ Leave your footprint here bole ?
♥ Follow my twitter account
♥ Add my facebook page :)
♥ Thanks a lot.. much.. many.. more.. hehe..

Let's Chit-chat ♥
Leave your footprint here


Thanks a Lot ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nursyahirunnisaa