Lots of Memories :( #1
Sunday, 18 August 2013 • 9:20 pm • 0 comments

Assalamualaikum ..

Lama dah aku tak jenguk tingkap blog aku ni kn ?? 
Thanks byk2 buat sesiapa yg tolong bersihkan tingkap blog I ni ok.. hehe ..terasa mcm busy sgt je kn.. haha ..

Huh ! Nmpk title utk post kali ni tak ?
Actually post kali ni pasal trip aku gi Penang .. best gler dpt pegi !!

Walaupon ari Jumaat bertolak and ari Sabtu dah balik KL  tp byk sgt bnda jdik yg buatkan aku rse berbaloi pegi ..
Lots of thanks tu abg Mohd Fairdaous .. kalau dier x ajak aku gi skali , mmg aku x dpt jejak kaki kt Penang tu..
Thanks sangat sangat !
P/S : Abang okeyhh ! Abang ! Jgn pikir lain please ! *iklan khas dari adik2 aku*

Huh ! Nk tau ktorg bertolak dari KL kol bpe ? 6 lebih uollss ! 6 lebih !
Pukol bpe nye nk smpai ? *Soalan yg korg tertanya2 kn?*
Bukan ape .. keta rosak .. tak leyh wtpe la kan .. bnda nk jdik..aku lgsong tak kesah..so,kne la tggu siap repair dulu kn..
And nk tau ktorg smpai Penang kol  bpe ?? 11 lebih ok! Siap sempat singgah Perak dulu nk amik bodyguard lg 2 org tau tak ?!
Kau hado Jah ?!
Mane tak nye .. tak penah2 aku naik keta ngan ayah speed lebih 80km/h ! 
Yer2 .. bg awok lelaki2 di luar sne mmg tak biasa dgn speed ni kn ?
Tp sy dah biasa .. maap la awokkk ..sejak iteww kecik ayah mmg bwk slow je .. dier sanggup harungi lebih 12 jam nk blik kmpong kt perak tu .. takpe , ayah syg ktorg kn .. 
Tp utk speed ni , mmg aku tak dpt tido lgsong dlm keta .. tgn sejuk bkn sbb aircond .. tp .. paham2 la kn .. hehe ..
Diam pon maybe sbb tu jgk kot .. tah la mata ni .. terasa laju sikit , tros tgk bnda yg ada number 80 , 100 , 120 and strosnya tu .. mmg x fokus org ckp ape dah .. hehe :|

Bler tgk signboard KMPP tu , terasa mcm "wahhhh ! smpai pon aku kt sini "
Mcm2 memori tros muncul kt kepala otak ni kn .. Tak sempat aku nk igt blik detail2 dier, dah ilang ! Yela , rindu gler weyhhh !

Lpas check-in kt 'hotel mewah'  , ktorg kuar mkn jap .. Yg aku pelik , sikit pon aku tak lapar tapi .. order makanan ! Bazir nisa ! Bazirrrrr ! Tau tak!!
Dgn layan ngantoknye lg .. haishhh !

Walaupon aku ngan Lyn je pompuan .. tapi terasa selamat je ..
Thanks buat 3 org abg yg jaga ktorg 2 ni :)
Terasa mcm ada bodyguard lak .. hikhik :3

Okeyhh ! Ni br Part 1 punye cter .. Kalau nk tau Part 2 punye , crik tajuk ni pulak ---> Lots of Memories :( #2 .. huh ! cter pasal ari ke-2 sume ada kt situ ..

Bye uollssss ! *buat sementara je..hehe*

OLDNEW
The Cute Princess ♥
Thanks for coming !


Welcome uolls!


♥ Assalamualaikum !
♥ Don't use a harsh word okay ..
♥ Leave your footprint here bole ?
♥ Follow my twitter account
♥ Add my facebook page :)
♥ Thanks a lot.. much.. many.. more.. hehe..

Let's Chit-chat ♥
Leave your footprint here


Thanks a Lot ♥
Don't ever remove the credit

Basecode:Masterly Elmo
Template:Izyanyancinnamon
Other help:B L O G S K I N
Best View:Google Mozilla
Owner blog: Nursyahirunnisaa